- Свеж

Ако огнот извор големина е соодветно, печење на температура ќе стане параболична полека се зголеми, греење стапка од 8 до 5 степени по минута. Отворен оган и тапан, загревање, така што температурата на машината е стабилна. Околу 2 до 4 степени по минута зголеми. Место на ролери имајќи крајот во домувањето. Поглед на инсталацијата на печење машина по завршувањето на вратилото на моторот на ролери и имајќи во права линија. Исто за печен грав е за, пациентот и прецизен избор е исто така многу потребно. 3, одбраната ниско-decibel вози мотор, 25 претвори во минута брзина, моторот е целосно молчи за време на работата. Цевка од нерѓосувачки челик дупка дел, така што процесот на израмнување на чад од цигари, брзо ладење и отстранување на соја трупот. Ако продолжите, smoky ќе станат посилни и посилни, чад голем број на вентилирани од отвори, печење во тоа време за француски, италијански печење фаза. Во звукот пред да го интензивни, можете да intermittently исклучете го огнот, за да се спречи затоплувањето премногу брзо горење грав, принципот е за одржување на мазна пораст на крива. Тоа се препорачува дека домашните играчи стоп за печење во ова време да се избегнат непотребни проблеми. Ако се утврди дека ако температурата е премногу брзо, ќе треба да intermittently исклучете го огнот, но во температурата на стабилност, пред повторно да почне греење, мора да не ги споделите со печење на температура назад. Кога ќе достигне предодредено степенот на печење, решително го исклучите оган, отворете издувни вентилатор (предвремено отворање ќе се меша со определување на аромата и пукна). Колку што е можно побрзо затворање на набљудување прозорецот, притиснете го претвори прекинувач, стрелките на часовникот се отвори мала оган. Трето, печење пример : Суровини грав 250g загреана на 100 степени во raw грав, целиот времето за печење контрола во 25 минути, што дехидрација време контрола во 10 минути или па и тогаш да излив на време во 8 минути или па, да се Заврши печење искуство знаеме дека треба внимателно да се справи со грозје, пред вино за да се спречи штетни бактерии се мешаат со ферментација. 10 минути или па боја на жито од жолта во светло кафеава. За 5 минути по почетокот на голем број на зрна почна да се пушти вода, пропустливи дупки може да се види очигледно водената пареа празнење. Ако сакате да се добие длабоко печење (full град) или наречена Виена, овој пат е најдобро време да се грав. Во ова време на температура ќе достигне 200 степени. Во овој момент во испаруваат фаза. Оваа фаза најмалите грав волумен, а потоа почнаа да се појавуваат "Штука ~ Штука ~" звук, прв изблик почна. За доаѓањето на духот на играчи, надевајќи се да правилно ја отворите за вентилација опрема, отстранете ја околните запалива материјал, внимателно обидете се! Под грав и ладење е чиста и убава, во голема мера се утврди мешавина на кафе грав животот и смртта. Пред прв изблик, бела централната линија на грав е сосема видлив, и по вода е отстранета, грав се намалила. 4, со пригоден екстракција набљудување прозорец, може да се забележи во секое време Грашок боја и форма се менува. 【Инструкции】
Прво, инсталирајте го мотор : заградата фиксна елемент во долниот дел на моторни завртка дупка, да обрнат внимание на центарот на вратилото на моторот и на другиот крај на лого центар висина конзистентна. Пет до шест минути или така, бојата на грав почнаа да се менуваат. Второ, инсталација на тапани : 1. Со слушање на опис на кафе грав за да му кажете на степенот на дехидрација и две-живот и смрт пукна. Јасно укажува на доаѓањето на секој печење фаза. Како игра слот машина во три 7 во. Густата барел ќе продолжи да се загрее на печење простор за околу 100 степени, тогаш вие може да го запре тапан ротација, носат изолирани ракавици за да го отворите набљудување прозорец, во спремен суровини и грав.