- Свеж

Германски Челик Јапонски Суши Sashimi Sashayed Нож Кујната Готвење нож за Сечење Филе, Ножеви Takobiki нож Бесплатен Превозот 10.3
Име на производ : Germay Нерѓосувачки Челик Суши Нож 10# Сечилото Материјал : Увезени од Германија 1.4116 Нерѓосувачки челик од Германија Thyssen
Krupp Група, до висок стандард на Германија Din17400. Рачка Материјал : Wenge дрвена рачка Нож Должина : 240, 270
MM (Single-bevel десниот Раб) се Справи со должина : 140
MM Дебелина : 4
MM Wideness : 32-МИЛИМЕТРИ Цврстина Rockwell C скала : 56±2 HRC Острината Степен : (6.0-8.0 N).
Уникатен Продажба Точка :
Сечилото
1. Јапонски"V-во облик на"остро метод, 12-15°, помал агол, долготрајни острина.
2. Јапонски Мелење тркала го прави нашето нож работ повеќе деликатна.
3. Рачно мелење на работ повеќе острина и елеганција.
4. "Капка Фрлаат Вода Ивица" метод го прави нашето ножеви' животен век 2-3 пати повеќе од тоа, од традиционалните остро ножеви.
5. Вакуум Топлина Лекување и -80°стврднување Третман, не само за промовирање на ножот цврстина на 1-2 степен, но исто така да ги подобри ножеви' цврстина и ' рѓа отпор во голема мера.
6. Користење на Јапонски сино дијамант полирање прав, Чувството на висок квалитет.
Дршката Посебни рачно изработени Ергономски дизајн, се насочат нож и конусни да се зајакнат обезбеди совршена рамнотежа. Wenge рачка, природни пилешко нишалка за на дрво шема, инсекти превенција. Не се лизга зафат. Целосна танг за максимална цврстината. Тројно заковки за Дополнителна Сила & Издржливост,
Пакет :
- Природни Орев нож обвивка+ Дабови дрвени кутија
Во Принцип :
- Идеален подарок за дома готвачи & професионален готвач.
- Совршено за риба / месо режење, cuttin
- Ова нож не е направен да се користи на тврди предмети, како што се Замрзната храна, коски, nutshells, и низок квалитет сечење на табли. Тој е дизајниран да биде специјално користи само за boneless риба.
- Овој вид на германски челик не ' рѓосувачки и ќе дамка со употреба. Боење е нормално и нема да влијае на перформансите на сечилото или храната што ќе се намали. Сепак, ако сакате да се избегне боење, да ги задржи на ножот се исушат колку што е можно пред да се стави настрана за складирање. Ако дамките се развива, колку на тоа може да се отстрани со користење на ' рѓа гумичка.
- Рака мие со благ сапун. Не се стави во машина за миење на садови. За одржување информации. и професионални нож острат контактирајте со нас.
Топ Еден Нож !